Strängnäs Massage

OM MIG

Marie Thorslund, ägare av företaget Strängnäs Massage


Jag är ursprungligen dalkulla, uppväxt i gruvstaden Falun. I 20-års åldern flyttade jag till Stockholm där jag bodde cirka 13 år innan jag flyttade vidare till Strängnäs där jag nu bor. Tanken på att utbilda mig till massageterapeut har jag haft med mig sen jag var tonåring men av olika anledningar har det inte blivit av förrän nu. Jag driver företaget Strängnäs Massage vid sidan av mitt heltidsjobb och tycker det är en helt suverän kombination.


Jag har en djup kunskap om kroppens anatomi och musklernas funktion, hur de samverkar och påverkar varandra. Ibland behövs det ännu djupare kunskap, det innebär att jag kan hänvisa dig till andra inom branchen som kan mer om just dina besvär. 


Att kunna hjälpa mina kunder är otroligt givande! 


Är du ännu inte kund hos mig?

Boka en tid för behandling.

   

MindMary

Öppet när det passar dig


Jag erbjuder både kvälls- och helgtider för dig som har svårt att komma ifrån under dagtid.


Hittar du ingen tid som passar, kontakta mig så försöker jag lösa det. (Gärna via mejl, sms eller meddelandefunktionen under "Kontakt" här på hemsidan)


Välkommen!

Diplomerad medicinsk massageterapeut


I grunden är jag diplomerad friskvårdsmassör och diplomerad massageterapeut. Jag har vidareutbildat mig och är numera diplomerad medicinsk massageterapeut, vilket i princip är detsamma som idrottsmassör.  Jag har en grundlig kunskap i undersökningsmetodik, jag kan göra tester för din ortopediska och neurologiska status, hjärt- lungaskultation samt puls- och blodtrycksmätning. Jag kan även utföra myofasciell behandling där man får en förståelse för kroppens muskelslingor. Jag har kunskap i ledbehandling, rehabilitering och självbehandling samt idrottsmedicin och skadelära. Utöver detta har jag även gått utbildning i b.la. öronakupunktur, kinesiotejpning och lymfmassage.


De manuella behandlingar är ett kraftfullt redskap jag kan använda även på patienter med mer komplicerade tillstånd. Jag kan använda flera olika behandlingstekniker för att kunna behandla såväl akuta som kroniska idrottsskador – ovärderliga kunskaper för mig i min yrkesutövning. 

"You are one massage away

from a good mood"